Activiteiten

Engineering, Calculatie en Werkvoorbereiding


Bij v.d. Broek Metaalbewerking is engineering bij veel projecten een eerste stap in het productieproces. Het bedenken van een oplossing voor uw vraag of probleem is ons op het lijf geschreven. Met behulp van de nieuwste hightech software pakketten is het maken van 3-D modellen, werktekeningen en montagetekeningen een sterk onderdeel binnen v.d. Broek Metaalbewerking. Offertecalculaties worden opgesteld en de productieprocessen worden door de werkvoorbereiders bepaald waarna verschillende machines off-line worden geprogrammeerd.

Productie


Bij v.d. Broek Metaalbewerking beschikken we over een ruime werkplaats met moderne machines voor het produceren van halffabricaten en eindproducten van staal, RVS en aluminium. Door het moderne machinepark produceren wij kwalitatief op hoog niveau, veilig en snel. Ons streven is om de klant te voorzien van een product met de juiste specificaties, het gevraagde afwerkingsniveau, binnen de afgesproken tijd. Onze werknemers worden regelmatig geschoold in hun vakbekwaamheid zodat zij op de hoogte blijven van de laatste productie, bewerkings- en lasmethodes.

Logistiek en Expeditie


De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt. Wij streven dan ook naar een snelle doorlooptijd d.m.v. georganiseerde werkplekken, een duidelijk routing en een nette werkplaats. We streven naar een optimaal ingerichte werkplaats zodat we op de meest veilige manier onze werkzaamheden voor de klant uit kunnen voeren. Op de expeditieafdeling wordt alles verpakt in de voorgeschreven verpakking en verzendklaar gemaakt, met de benodigde documenten. Van daar uit staan de goederen afhaal gereed, klaar voor montage of leveren wij met ons eigen wagenpark de producten aan bij de klant.

Montage


Van Den Broek Metaalbewerking BV is gespecialiseerd in diverse hoogwaardige montage mogelijkheden. Intern of op locatie, specifiek naar wens van de klant of opdrachtgever.