Activiteiten

Engineering, Calculatie en Werkvoorbereiding


Bij vd Broek Metaalbewerking is engineering bij veel projecten een eerste stap in het productieproces. Het bedenken van een oplossing voor uw vraag of probleem is ons op het lijf geschreven. Met behulp van de nieuwste hightech software pakketten is het maken van 3-D modellen, werktekeningen en montagetekeningen een sterk onderdeel binnen vd Broek Metaalbewerking. Offertecalculaties worden opgesteld en de productieprocessen worden door de werkvoorbereiders bepaald waarna verschillende machines off-line worden geprogrammeerd.

Productie


Bij vd Broek Metaalbewerking beschikken we over een ruime werkplaats met moderne machines voor het produceren van halffabricaten en eindproducten van staal, RVS en aluminium. Door het moderne machinepark produceren wij kwalitatief en snel.

Logistiek en Expeditie


De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt. Op de expeditieafdeling wordt alles verpakt in de voorgeschreven verpakking en verzendklaar gemaakt.

Montage


Van Den Broek Metaalbewerking BV is gespecialiseerd in diverse hoogwaardige montage mogelijkheden. Intern of op locatie, specifiek naar wens van de klant of opdrachtgever.