Over ons

Wie zijn wij


v.d. Broek Metaalbewerking BV
v.d. Broek Metaalbewerking is specialist in plaatwerk, constructiewerk en machinebouw. Met circa 20 ervaren medewerkers en een modern geavanceerd machinepark heeft v.d. Broek Metaalbewerking antwoord op iedere metaal-vraag. Wij onderscheiden ons door ons aanpassingsvermogen aan de wens van de klant. Of het nu gaat om seriewerk, projectmatige of particuliere opdrachten of complete machinebouw, wij helpen u graag en goed. Onze werknemers hebben een hands-on mentaliteit en denken graag met U mee. Enthousiasme en vakmanschap zijn onze drijfveer. Daarnaast hebben we een mooi netwerk van co-producers voor specifieke behandelingen die buiten het eigen productieproces vallen, zodat we U met ieder vraagstuk kunnen helpen.

Kwaliteit
Opdrachtgevers willen waar voor hun geld. Daarom neemt v.d. Broek Metaalbewerking kwaliteit uiterst serieus. In alle facetten van het maken en ondernemen vindt u een gedegen professionele aanpak terug. Zo kunt u rekenen op het gebruik van de beste materialen, procescontrole van alle uitgevoerde bewerkingen en een uiterst gering percentage uitval. Het gebruik van een ERP pakket (voor planning en productie) zorgt ervoor dat projecten efficiƫnt en effectief verlopen.

EN 1090-2 EXC 2 Goedgekeurd
Met dit certificaat mogen wij alle opdrachten tot en met executieklasse 2 uitvoeren. Ook hebben we onze leveranciers aan laten tonen dat het materiaal wat ze leveren volgens de norm is.

Lid van de Koninklijke Metaalunie


Zekerheid gewaarborgd

v.d. Broek Metaalbewerking B.V. is lid van de Koninklijke Metaalunie. De Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de metaal. Zij richt zich op metaalbedrijven tot ongeveer 100 werknemers in uiteenlopende sectoren. De Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete en resultaatgerichte aanpak.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Metaalunie voorwaarden (1 januari 2008) van toepassing.