Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel


Vd Broek Metaalbewerking BV
Vd Broek Metaalbewerking is specialist in plaatwerk, constructiewerk en machinebouw. Met circa 20 ervaren medewerkers en een modern geavanceerd machinepark heeft vd Broek Metaalbewerking antwoord op bijna iedere metaal-vraag. Of het nu gaat om seriewerk, projectmatige opdrachten of complete machinebouw, wij helpen u graag en goed. Bovendien hebben we goede afspraken met co-producers voor specifieke behandelingen die buiten het eigen productieproces vallen.

Kwaliteit
Opdrachtgevers willen waar voor hun geld. Daarom neemt vd Broek Metaalbewerking kwaliteit uiterst serieus. In alle facetten van het maken en ondernemen vindt u een gedegen professionele aanpak terug. Zo kunt u rekenen op het gebruik van de beste materialen, procescontrole van alle uitgevoerde bewerkingen en een uiterst gering percentage uitval. Het gebruik van een ERP pakket (voor planning en productie) zorgt ervoor dat projecten efficiƫnt en effectief verlopen.

EN 1090-2 EXC 2 Goedgekeurd
Onlangs hebben wij de audit voor de EN 1090-2 EXC 2 goed doorlopen. Door dit certificaat mogen wij alle opdrachten tot en met executieklasse 2 uitvoeren. Voor deze certificering hebben wij onze lassers eerst gecertificeerd volgens EN ISO 3834-3: 2006. Ook hebben we onze leveranciers aan laten tonen dat het materiaal wat ze leveren volgens de norm is.

Lid Metaalunie


Zekerheid gewaarborgd

v.d. Broek Metaalbewerking B.V.is lid van de Koninklijke Metaalunie. De Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Zij richt zich op metaalbedrijven tot ongeveer 100 werknemers in uiteenlopende sectoren. De Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete en resultaatgerichte aanpak.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Metaalunie voorwaarden (1 januari 2008) van toepassing.